واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند»

دیدار فوری مسئول حج ایران با وزیر کشور عربستان پس از بازداشت روحانی ایرانی

رئیس سازمان حج و زیارت ایران پس از ماجرای بازداشت یک روحانی در عربستان، با وزیر کشور و رئیس کمیته عالی حج عربستان دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی رضا بیات»، رئیس سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه با «عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز»، وزیر کشور و رئیس کمیته عالی حج عربستان در جده دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت کشور عربستان، رئیس سازمان حج و زیارت ایران در این دیدار به استقبال از تلاش‌های عربستان برای فراهم آوردن شرایط برای حجاج بیت الله الحرام در انجام مناسک حج با امنیت و آرامش کامل اشاره کرد.

در این دیدار، طرفین شماری از مسائل دارای اهمیت مشترک را بررسی کردند.

این دیدار ۲ روز پس از بازداشت حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان در سفر حج از سوی پلیس عربستان سعودی انجام شده است./همشهری

کلمات کلیدی: حج عربستان
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار